B&B Het Dijkhuis Eersel

Slapen Ontbijten Genieten

Bed and Breakfast Het Dijkhuis Eersel staat voor Brabantse gastvrijheid, service, rust en sfeer. We zijn een kleine B&B met 2 kamers in het centrum van Eersel op loopafstand van de historische markt, restaurants en winkels. We hebben veel gasten die voor vakantie en recreatie bij ons logeren. Maar ook veel zakelijke gasten die in Eersel verblijven voor werk, stage, cursus of congres/beursbezoek. Een aangenaam, betaalbaar en sfeervol alternatief voor een hotel.

Meer dan 2 kamers nodig? Ook dan zijn we u graag van dienst want we hebben veel goede contacten in Eersel, vooral met onze buur-B&B D’n Dijk (3 kamers).

Eersel ligt aan de A67, vlakbij Eindhoven, Hapert, Bladel, Bergeijk, Tilburg, Veldhoven, Lommel (B), Eindhoven Airport, Congrescentrum Koningshof Veldhoven, E3 strand en de campings Ter Spegelt Eersel, De Paal Bergeijk en De Achterste Hoef Bladel.

De omgeving is prachtig voor wandelen, fietsen en genieten. Meer informatie over de omgeving vindt u op de website van het Toeristisch Informatie Punt.

Bed and Breakfast Het Dijkhuis Eersel – Tuinkamer 1

Bed and Breakfast Het Dijkhuis Eersel – Tuinkamer 2

Even praktisch

 • Wilt u annuleren? Geef het ons dan zo snel mogelijk door.
  Dit zijn onze annuleringsvoorwaarden:
  Bij annulering minder dan vier weken en meer dan twee weken voor de aankomstdatum: 50%.
  Bij annulering minder dan 14 dagen maar meer dan 1 dag voor aankomst: 75%.
  Bij annulering op de dag van aankomst of de dag ervoor: 100%.
 • Inchecken is mogelijk tussen 15.30 en 18.00 uur. Afwijkende tijden in overleg.
 • Uitchecken is mogelijk tot 10.30 uur.
 • U kunt ontbijten op uw kamer en op uw privé terras. Het ontbijt staat voor u klaar in een ontbijtmand op een met u afgesproken tijd. Indien u wenst kunt u ook ontbijten in onze sfeervolle keuken.
 • In onze B&B-kamers mag niet gerookt worden, wel op uw privé terras.
 • Fietsenverhuur mogelijk, reserveer minimaal 2 werkdagen vooraf.
 • Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, we doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
WhatsApp chat WhatsApp B&B Het Dijkhuis Eersel